Afspraak maken

Afspraak maken

 

Bij het geven van de behandelingen vind ik het belangrijk om met mijn volledige aandacht te masseren en te luisteren de voorkeuren van de cliënt.  Tegelijkertijd volg ik mijn eigen intuïtie om de cliënt een optimale massage-ervaring te geven.

Massage bij u thuis:
Bij een massage bij u thuis, ik kom naar u toe en neem een mobiele massagestoel en of massagetafel mee, ik ga er vanuit dat u zelf uw eigen handdoeken gebruikt, de olie neem ik zelf mee, mocht u zelf olie hebben dan kan ik dat natuurlijk ook gebruiken.

U bent in uw eigen vertrouwde omgeving zonder enige stress en kunt na afloop nog heerlijk nagenieten van de zojuist gegeven massage.
De benodigde ruimte voor het opstellen van de massagetafel en de vrije werkruimte is ongeveer 2.5 bij 2.5 meter, u kunt in huis en of andere ruimte de plek zelf bepalen. De voorbereidingen zoals hierboven genoemd gaan niet van uw massage tijd af en duurt ongeveer 10 minuten.

Massage bij mij in de behandelruimte:
Na eerst met elkaar kennis gemaakt te hebben, onder het genot van een kopje koffie of thee, gaan we over op de massage die u graag wenst.
Achter het huis staat een riante blokhut waar u in alle rust gemasseerd kunt worden.

 

 

GielKettingMassage4You logo png 300 DPI

 

error: Content is protected !!