Graag wil ik me aan u voorstellen

Graag wil ik me aan u voorstellen

 

Ik ben Giel Ketting geboren op 25 Maart 1961, al op vroege leeftijd had ik al iets met mensen willen helpen,  ik ben een echte mensen mens  een “aanraak” mens. Ik maak makkelijk contact wie het ook is ongeacht rang of stand het maakt mij niet uit iedereen telt mee!! 
Mijn lijfspreuk is: “Behandel de ander op die manier zoals jezelf graag behandeld wilt worden”
Al snel kwam ik er achter dat met het aan aanraken van mensen meer kon, ik dacht bij mezelf ik moet hier iets mee gaan doen.
Na vele boeken gelezen te hebben van verschillende massage soorten en behandelingstherapieën, ben ik verschillende massage cursussen en workshops gaan volgen.

Het aller mooiste is eigenlijk dat ik het anderen mensen “mag” geven of het nu gaat om het algemeen goed voelen als ontspanning of als pijn verlichting het maakt niet uit een massage heeft altijd zin.
Ik vind het leuk om op deze manier met mensen in contact te komen en te helpen zich te ontspannen met een voor hen passende massage.
Ik ben regelmatig te vinden op verschillende Paranormaal & Wellness beurzen, fairs en evenementen in het land, hier geef ik hoofdzakelijk voet reflex massage, handreflex massage, schouder- hoofdmassage, drukpunt massage en stoelmassage.

Ik hoop u snel te mogen begroeten bij mij thuis of in uw eigen omgeving, ik ben u graag van dienst voor het geven van een weldadige ontspanning!

Een warme groet,
Giel Ketting.

GielKettingMassage4You logo png 300 DPI

error: Content is protected !!