Mijn Visie

Mijn Visie

Massage is gezond voor lichaam en geest en het is gewoon ontzettend fijn. Het stimuleert de aanmaak van de stofjes endorfine en oxytocine in het lichaam.
Deze stofjes verminderen de stress en stimuleren het prettige geluksgevoel. Daarnaast heeft massage een onmiskenbaar stimulerend effect op de energie en bloed doorstroming in ons lichaam.

Ook de afvalstoffen worden versneld afgevoerd. De verklevingen van weefsels ten opzichte van elkaar wordt opgelost en spieren gaan soepeler werken.
Ik beschouw de mens als één geheel; lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als op het ene niveau iets gebeurt, dan heeft dat effect op het andere. Een massage heeft in de holistische visie niet enkel een werking op het fysieke vlak maar kan een heilzame werking hebben op het lichaam en de geest. Massage brengt de aandacht weer naar ons lichaam. Hierdoor ‘komen we uit ons hoofd en tot ons zelf’, maken contact met ons lijf en ervaren wat daar te voelen is.
Het kenmerk van een holistische benadering is, om met aandacht en zonder oordeel, aanwezig te zijn bij dit gevoel.
Dit kan ons inzichten geven die verhelderend en ondersteunend kunnen werken in ons dagelijks leven. Een massage kan je ook zien als een optimale manier van ontspanning.

Een massage is preventief te gebruiken om problemen zoals stress en overbelasting te voorkomen. Om vermoeide en/of pijnlijke spieren aandacht te geven of om uzelf eens te verwennen!

GielKettingMassage4You logo png 300 DPI

error: Content is protected !!